Kimu. Entrevista a Viure als Pirineus

Dijous passat vàrem voler presentar Kimu de manera oficial al poble on vivim, Peramola. Encara que ja fa un any que vivim aquí i que molts ja ens coneixen, no totes ni tots estaven assabentats que el nostre taller es trobava aquí. Gràcies a persones molt properes es va fer ressò de seguida que obríem portes perquè tothom que volgués ens vingués a fer una visita, conèixer en primera persona on treballem i veure la col·lecció creada per aquest estiu. Vem estar rebent visites tot el dia, tant de la gent que estiueja aquí com les mateixes Peramolines.

Entre aquestes visites esperàvem en candeletes a la Míriam, periodista de la revista Viure als Pirineus, vam contectar anteriorment amb ella per convidarla aquest dia i poder tenir l’oportunitat de donar-nos a conèixer més enllà de la comarca a través la revista. Quan va arribar jo estava en “pleno apogeo” de les primeres visites més matineres així que fins que no vaig tenir un descans no vaig poder presentar-me, sort que el Llorenç estava allà i es va ocupar de fer les primeres explicacions, presentar la marca i el taller on treballem. L’entrevista va ser molt natural, amb la Míriam de seguida vem conectar i vem estar xerrant molt naturalment sobre com haviem arribat a Peramola,  d’on va sorgir Kimu i la filosofia de negoci que portem.

El mes que ve surt la revista amb l’entrevista, així que ja us avisarem perquè li doneu un cop d’ull.

Adéu adéu! Fins aviat!

 

El pasado jueves quisimos presentar Kimu de manera oficial al pueblo donde vivimos, Peramola. Aunque ya hace un año que vivimos aquí y que muchos ya nos conocen, no todas ni todos estaban enterados que nuestro taller se encontraba aquí. Gracias a personas muy cercanas se hizo eco enseguida que abríamos puertas porque todo el mundo que quisiera nos viniera a hacer una visita, conocer en primera persona donde trabajamos y ver la colección creada por este verano. Estuvimos recibiendo visitas todo el día, tanto de la gente que veranea aquí como las mismas Peramolines.

Entre estas visitas esperábamos emocionados a Míriam, periodista de la revista Vivir en los Pirineo, contactamos anteriormente con ella por invitarla este día y poder tener la oportunidad de darnos a conocer más allá de la comarca a través la revista. Cuando llegó yo estaba en «pleno apogeo» de las primeras visitas más tempraneras así que hasta que no tuve un descanso no pude presentarme, suerte que Llorenç estaba allá y se ocupó de hacer las primeras explicaciones, presentar la marca y el taller donde trabajamos. La entrevista fue muy natural,  conectamos enseguida y  charlamos sobre cómo llegamos a Peramola, de donde surgió Kimu y la filosofía de negocio que traemos.

El mes que viene sale la revista con la entrevista, así que ya os avisaremos porque le dáis un vistazo.

 

Adiós adiós! Hasta pronto!

Deja un comentario