Inspiració Tardor Hivern 2017/18

Arriba la tardor… L’estació de l’any que més m’agrada!

Els boscos a poc a poc, van canviant de colors, i de cop un dia et lleves i tot vesteix de tons torrats, vermells, morats, verds, grocs… Les fulles cauen i cobreixen els camins com si fossin catifes esponjoses per on caminar…  I la pluja! Que ens tenia abandonats, sembla que ja tenia ganes de tornar… Una època realment bonica.
Els colors que he escollit per aquesta nova temporada són de tons tènues i poc saturats,  transmeten calma, igual que els paisatges de Peramola. I les matèries: cotó, lli i llana, cent per cent naturals i d’una qualitat que prompte se sent en el tacte.

I aquest és el meu panell d’inspiració per recollir els colors que tenyiran la nova col·lecció, entre ells seguirem amb el morat, amb el verd de la molsa seca, el marró fosc de la terra humida, el gris de les boires matutines, i el rosa pal dels pètals caiguts…

Espero que us agradi!

Fins aviat!

Llega el otoño… ¡La estación del año que más me gusta!
Los bosques, poco a poco van cambiando de colores, y de golpe, un día te levantas y todo viste de tonos tostados, los rojos, los morados, los verdes, los amarillos… Las hojas caen y cubren los caminos como si fueran alfombras esponjosas por donde andar… Y la lluvia! Que nos tenía abandonados, parece que ya tenía ganas de volver… Una época realmente bonita.
Los colores que he elegido para esta nueva temporada son de tonos tenues y poco saturados, transmiten calma, igual que los paisajes de Peramola. Y las materias: algodón, lino y lana, cien por ciento naturales y de una calidad que pronto se siente en el tacto.

Y este es mi panel de inspiración para recoger los colores que teñirán la nueva colección, entre ellos seguiremos con el morado, con el verde del musgo seco, el marrón oscuro de la tierra húmeda, el gris de las nieblas de las mañanas, y el rosa palo de los pétalos caídos…

Espero que os guste!
Hasta pronto!

Deja un comentario