Dissenys originals i compromesos amb els processos artesanals.

Bosses fetes a mà, amb materials naturals, vegans i produïts localment.

Dissenys originals i compromesos amb els processos artesanals.

Bosses fetes a mà, amb materials naturals, vegans i produïts localment.

Novetats a la web

Així treballo

FILOSOFIA KIMU

Kimu és una marca fidel amb els processos artesanals, la qualitat de les matèries, i el medi. Una marca pensada per a conviure en un món millor, més lògic, simple i natural, amb un gran respecte als altres, a l'entorn i a la naturalesa.

LES MATÈRIES PRIMES

Un aspecte fonamental són els materials i el seu origen vegetal sense cap excepció, el cotó i el lli són les matèries bàsiques dels teixits, són resistents i duradors i fan del producte un article longeu. També he incorporat teixits de cotó i altres matèries 100% RECICLATS, la seva producció està lliure de productes químics, tints o aigua, si en vols saber més pots llegir el post sobre aquest material. I un fantàstic material per les nanses és el suro, que gràcies als acabats que li donen (sense danyar el seu aspecte) ho fan fort per a suportar tot el pes.

HAND-HOME-MADE DESIGN

Els dissenys, els patrons, el tall dels teixits i la confecció els faig des del meu petit taller que es troba en la planta baixa de casa, un espai privilegiat amb vista a les muntanyes, unes altes parets que donen pas al Pirineu de Lleida, un entorn pur i inspirador, ideal per a somiar amb un món millor.

PERSONALITZA-HO

Crea divertides combinacions amb les corretges llargues de colors que t'ofereixo, tens més de deu opcions de diferents colors per a les de cotó o si ho prefereixes tria la corretja de suro perquè sigui igual que les nanses curtes.

Darrers post al blog

Subscriu-te a la newsletter

Subscriu-te a la newsletter i rebràs un cupó amb un 10% de descompte en la teva pròxima compra!